Passer til 2 personer Så lang tid tar det: 30 minutter Hvor vanskelig er det å få til: Enkelt Tid i ovnen: 5 minutter 150 °C
Gresk kyllinggyros i tynnbrød
Ingredienser

Sånn her mekker du gresk kyllinggyros i tynnbrød:

Start med å skjære kyllingen i tynne, delikate strimler – perfekt for å trekke til seg all den gode smaken. Knus hvitløken og rør den sammen med resten av ingrediensene til en aromatisk marinade. Vend kyllingstrimlene godt inn, og la dem gjerne trekke litt for ekstra smak.

Varm opp en stekepanne med høy varme, og stek kyllingen til den får en gyllen overflate og er gjennomstekt – her skal det dufte deilig!

Varm tynnbrødene raskt i en panne eller ovn. Hvis du varmer de i ovnen er det viktig å dekke de helt med aluminiumsfolie så de ikke tørker ut. Fyll dem med den saftige kyllingen, frisk tzatziki, sprø grønnsaker og et lite dryss nykvernet pepper på toppen.

Rull sammen, ta en bit – og nyt en smakfull og enkel rett som garantert blir en favoritt!

Publisert: 4.5.2025

Gresk kyllinggyros i tynnbrød